Kuntosali

Harjoittelusalimme on sopiva paikka kuntoilun aloittamiseen.

Käytössäsi ovat turvalliset Hur-harjoituslaitteet ja apunasi ammattitaitoiset fysioterapeutit.

Tarjolla yksilölliset harjoitusohjelmat ja ohjaus (LHT) sekä kuntosaliryhmät. Yksilöllinen kuntosaliohjaus sisältää henkilökohtaisen harjoitusohjelman ja laitteiden oikeaoppisen käytön opettelun.

Kuntosali on käytössänne ympäri vuoden ja henkilökohtaisella avainkortilla pääset harjoittelemaan jokaisena päivänä klo 07-22. Poikkeuksena kuntosaliryhmien kokoontuminen, joiden kellonajat löytyvät ilmoitustaululta.

Avainkortti

Avainkortti on tarkoitettu ainoastaan Sinun henkilökohtaiseen käyttöösi. Kortista veloitettu 10 euron pantti maksetaan takaisin kortin palautuksen yhteydessä. Kuntosalikortin hinta on 30 €/kk (ei sisällä avainkortin panttia). Kadonneesta kortista veloitamme 10 euroa. Käyttämättä jäänyttä aikaa ei hyvitetä takaisin.

Pidä salikortti aina harjoitellessasi mukana!

Kuntosalin ohjeita:

  • Ulkojalkineiden käyttö kuntosalissa on kielletty.
  • Jokainen käyttää kuntosalia omalla vastuullaan ja on itse vastuussa vaatteiden ja muun omaisuuden säilyttämisestä.
  • Harjoitusvälineiden paineet on nollattava suorituksen jälkeen. Harjoitteluvälineet on palautettava omille paikoilleen harjoituksen jälkeen.
  • Mahdollisista vioista ja vahingoista on tehtävä viipymättä ilmoitus henkilökunnalle.
  • Turvallisen ja tehokkaan harjoittelun takaamiseksi jokaisen uuden asiakkaan on tutustuttava salin laitteisiin ensimmäisellä käyntikerrallaan henkilökunnan opastuksella. (á 61 €, sisältäen kirjalliset ohjeet). Ajanvaraukset toimistosta tai puhelimitse suoraan fysioterapeutilta.
  • Jauhesammutin sijaitsee kuntosalissa

Henkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiisi!